A sorosdisznós Pócs János fiának is lecsöppent 42 millió, úgynevezett turisztikai fejlesztésre

2018. július 25. 16:46 - szerző: 168 Óra

Az Orbán- kormány 623 jelentkezőnek osztott ki EU-s milliárdokat egy vidékfejlesztési pályázaton, túlnyomó többségüknek falusi szálláshely építésére. A nyertesnek öt évig kell szálláshelyként üzemeltetnie az új ingatlant, utána eladhatja vagy családi házzá alakíthatja. A győztesek között sok a fideszes, illetve független polgármester, de van exállamtitkár, miniszteri rokon, elítélt bűnöző és útépítőcég-vezető is – írtuk kedden az Index nyomán. 

Az Index ma folytatta a cikket, amelyben újabb fideszes prominensek nevei bukkannak fel. Mások mellett a pártalapító Sasvári Szilárdé, aki 44 millió forintot nyert úgynevezett szálláshely-fejlesztésre,  és szembejön a beszámolóban a fideszes országgyűlési képviselő, Font Sándor, akinek felesége, Fontné Fehér Ildikó 31 milliót kaszált Soltvadkerten 

„Holisztikus gyógyítás jegyében működő vidéki szálláshely” c. projektjével.

Újra találkozhatunk sorosdisznózásával országos hírnevet szerzett Pócs Jánossal is, akinek ezúttal az egyik fia járt rendkívül jól: ő a „Turisztikai diverzifikáció ifj. Pócs János gazdaságában” című pályázatával 42 millió forintnyi közpénzt szakított.