A roma önkormányzati vezető szerint mindenkinek a Fideszre kell szavaznia, aki nem akarja, hogy tíz migráns megerőszakolja a gyerekét

2019. április 9. 10:38 - szerző: 168 Óra

Horváth Szilveszer, Bács-Kiskun Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzatának elnöke saját Facebook-oldalán osztott meg egy beszédet, amelyet a hétvégén tartott egy szabadszállási kampányrendezvényen – írja a 444.

A közelgő EP választás apropóján a politikus azt mondta: – Nekünk cigányoknak vannak hagyományaink, kultúránk, nyelvünk, kereszténységünk, amit el akarnak venni idegen hatalmak. Az Unió. Be akarják engedni a hazánkba a migránsokat. Ezeknek a migránsoknak 90 százaléka terrorista, a terroristák tudjátok, hogy mit csinálnak.

Van egy miniszterelnökünk, aki ettől minket megvéd. A neve Orbán Viktor

Horváth Szilveszter szerint senki se szeretné, ha a családja félelemben menne el a boltba, vagy az iskolába a gyereke. Márpedig a migránskultúra megengedi, hogy ha rosszul nézel rá, netán kér tőled egy cigarettát az utcán és nem adsz neki, akkor késsel vegye el tőled. Az ő törvényük ezt nem bünteti, ahogy azt sem, hogy megerőszakolják a gyerekeinket, akár tízen. Horváth Szilveszter arra kér mindenkit, hogy legalább három embert fogjon meg május 26-án, és húzza be a Fidesz-KDNP mellé az ikszet.

Íme a beszéd: