A pécsi fideszes polgármester jól megünnepelte az 1956-os forradalom leverését

2018. november 6., 10:50

Szerző:

Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármestere is megemlékezett az 1956-os forradalom 62. évfordulójáról. Igaz, a nemzeti gyásznapon, november 4-én ő a „forradalmat leverő hősök” emléke előtt tisztelgett Facebook-bejegyzésében– szúrta ki a 444.hu.

– Az 1956-os forradalom leverésének 62. évfordulója alkalmából Pécs városa az Aradi Vértanúk úti ’56-os kopjafánál tisztelgett a forradalmat leverő hősök emléke előtt. Tisztelet a hősöknek! – írta Páva Zsolt posztjában a gyásznapon.

A 444 mai cikkét követően (két nap után) módosította a polgármester a bejegyzést, most már a forradalom hősei emléke előtt tiszteleg. A poszt szerkesztési előzményeiben viszont látható az eredeti szöveg.

Fotó: Facebook

 

 

Tegnap 18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.