A New York sztárséfje főz majd az országgyűlési képviselőkre az új irodaházban

2019. március 22., 11:09

Szerző:

Egy tavaly decemberben kötött bérleti előszerződés tanúsága szerint a Séf Asztala Étterem Kft. és a CER Kft. fog főzni az Országgyűlés új, Kossuth téri irodaházában, amelyet 10,7 milliárdért (a tervezettnél 1,5 milliárddal drágábban) épít meg Garancsi István, Orbán Viktor kötélbarátja és légitaxisa.

A szerződő cégek 136,96 millió forintot fizetnek összesen az Országgyűlés Hivatalának, ami havi 2,6 millió forintos havi bérleti díjat jelent (a Gundel valamivel kevesebbet, havi 2,5 milliót fizet a karmelita kolostor extrán puritán menzájának bérletéért). A kontraktus 2023. december 12-ig szól.

A Séf Asztala Étterem és a CER Kft. is Wolf Andráshoz köthető. Ő az egyik legjobb magyar séf, a New York Kávéház és a Salon étterem főszakácsa. A Séf Asztala Étterem üzemelteti a Westendben és a Papp László Sportarénában működő, azonos nevű  éttermeket is.

(24.hu nyomán)

 

 

 

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.