A nagykőrösi iskolaigazgató Orbán Viktornak köszönte meg hálás szívvel, hogy 255 milliós támogatást kaptak Brüsszeltől

2019. május 18., 11:32

Szerző:

Az Arany János Református Gimnázium a kormány döntése értelmében az iskola épületenergetikai fejlesztésére 300 millió forintot kap a fenntartó Nagykőrösi Református Egyházközség.

Dr. Cziráné Dr. Kőházi-Kis Tímea igazgató az intézmény hivatalos Facebook-oldalán ezt így jelentette be: 

„Hálás szívvel köszönjük meg Magyarország Kormányának, Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak a nagykőrösi gimnázium számára nyújtott történelmi jelentőségű támogatást. Minden egykori, jelenlegi és leendő diákunk és munkatársunk nevében köszönjük a közreműködést Támogatóinknak! HAJRÁ ARANY GIMI!”

A nagykőrösi Arany János Református Gimnázium

A támogatás oroszlánrészét egyébiránt az európai adófizetők adták össze a gimnáziumnak, Brüsszelen keresztül: a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) 85 százaléka uniós hozzájárulásból valósul meg, vagyis 255 millió forintot Brüsszel állt a beruházásból – írta a 444.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.