A Magyar Civil Becsületrend átadása

2014. január 25., 08:55

Az Ars Humanica Hungarica Kör (www.arshumanica.org), amelyet tudósok, egyházi vezetők, művészek és a művészet pártolói hoztak létre, 2011-ben megalapította a Magyar Civil Becsületrend kitüntetést, amely anyagi díjazással nem járó elismerése a nemes emberi cselekedeteknek, a humánum és a civil kurázsi értékeinek gyakorlati átültetésére az emberi mindennapok életébe, annak jobbításáért.

Az Ars Humanica Hungarica Kör 2014-ben, a Civil Kurázsi Évében harmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Civil Becsületrend kitüntetéseinek ünnepélyes átadását az Óbudai Társaskörben (Budapest III., Kiskorona u. 7.)

Az ünnepélyes átadás időpontja: 2014. február 9. (vasárnap) 16 óra.

Az ünnepség nyilvános és ingyenes.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.