A kétfarkúak most már nem az orvosokat csábítanák haza, hanem a betegeket vinnék ki nyugatra

2019. március 14. 14:19 - szerző: 168 Óra

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt 2036-ra fogja átvenni Európa összes országában a hatalmat. Ennek első lépéseként kijuttatunk 21 embert az Európai Parlamentbe – ígéri Kovács Gergely pártelnök a MKKP csütörtökön közzétett kampányvideójában.

Kovács elmondása szerint azért nem lesz soha szép nagy háza, mert a program kidolgozója kitalálta, hogy értelmes dolgokra költsék el az állami támogatásokat.

Programjuk szerint az MKKP kidolgozta a Vidd ki a beteged! programot. Eszerint nem az orvosokat próbálják hazacsábítani, hanem a betegeket viszik ki Nyugatra, ahol színvonalasan felszerelt kórházakban anyanyelvükön részesülhetnek ellátásban a magyar orvosoktól.

– Kis szerencsével a saját háziorvosoktól – teszi hozzá Döme Zsuzsanna, a program értelmi szerzője.

A videóban azt is közlik, hogy Victora Zsolt, a párt alelnöke már 2010-ben megnyerte a budapesti főpolgármester-választást, csak elmentek sörözni, és elfelejtették a dolgot.

– Ne kelljen dolgozni, de legyen pénz

– vezeti fel Victora Zsolt a programját. Ehhez első lépésként bevezetnék a napi három órás sziesztát, második lépésként pedig szeretnék, hogy az összes európai uniós ország nemzeti ünnepét és munkaszüneti ünnepeit mi is megünnepeljük. Ezzel sokkal kevesebbet kellene dolgozni, és több pénzünk is lesz, jegyzi meg Victora.

Juhász Veronika a pártelnök elmondása szerint a párt hivatalos ki- és bevándorlója. Eleinte főként kivándorlással foglalkozott, majd mióta divatba jött a bevándorlás, azóta a bevándorlással.

– Veronika elveszi a magyar emberek munkáját, ezért szeretnék Brüsszelbe küldeni – mondta Kovács.

Európai családvédelmi programjuk keretében családrezervátumokat hoznának létre, ahol jól elkülönítenék a családosokat a nem családosoktól. Terveik szerint ez majd megvédi a családosokat a nem családosoktól, illetve a nem családosokat is a családosoktól.