A Fidesz médiabirodalmába emelt Tolnai Néplap simán lehozta az ellenzék öt pontját, amelyet az MTVA nem volt hajlandó felolvasni

2018. december 18., 15:50

Szerző:

A TEOL korrekt hírcikkben számolt be arról, hogy hétfőn este szekszárdi szerkesztőségük épülete előtt is tüntettek, a budapesti demonstrálókkal azonos célokért, majd a tiltakozók egyik képviselője átadta nekik az ellenzék közös követeléseit felsoroló öt pontot. Ezt a cikkben minden további kommentárt mellőzve, teljes terjedelmében közöltek is – írja a 444.

Ennek az öt pontnak az ismertetését kérték az MTVA-tól azok az ellenzéki képviselők is, akik közül kettőt kihajítottak az épületből, minimum kettőt meg még fizikailag is bántalmaztak az objektum őrei. Az állami tévé azt viszont megosztotta nézőivel, hogy az agresszív képviselők a Soros-hálózat módszereivel terrorizálták az MTVA újságíróit.

Az ominózus öt pontot a médiabirodalom másik ékszerének, az Echo TV-nek a műsorában Bárány Balázs, az MSZP elnökségi tagja felolvasta

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.