A Fidesz kedvenc szakértője szerint is elfogadhatatlan, hogy Orbán magángépen repked

2018. október 12., 11:28

Szerző:

„Az utóbbi időben nagy vihart kavart az az Orbán Viktorról megjelent hír, hogy vállalkozók magángépét vette igénybe. Szakmailag elfogadhatatlan és túlzott kockázatot rejt, hisz ezen idegen járművek nem garantálják a védendő személy biztonságát" – írja Földi László a Magyar Időkben.

Földi szerint az egyedüli elfogadható megoldás ezzel a gyakorlattal szemben, „ha a célponttá vált magyar miniszterelnök

kizárólagosan a neki fenntartott repülőgéppel utazik."

Hozzáteszi: „persze sok érzékeny megfigyelő ezért is szitkokat szórna az adófizetők pénze ürügyén. De mindenki, aki ebbe a kommunikációs zsákutcába téved, gondolja végig, szeretne-e valaha is valódi célponttá válni."

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.