A Fidesz győri polgármesterjelöltjét, Dézsi Csaba Andrást támogatja a kézilabdás Görbicz Anita

2019. december 9., 17:05

Szerző:

Szórólapon is bemutatkozott a győrieknek Dézsi Csaba András önkormányzati képviselő, a Fidesz polgármesterjelöltje. A kiadványból nem csak az derül ki, hogy a kardiológusként tevékenykedő Dézsinek Győr a szívügye, hanem az is, hogy a helyi hírességek közül többek között Görbicz Anita kézilabdázó is Dézsi jelöltségét támogatja – írja az Azonnali.

A Dézsit támogatók között szerepel még Tamás László János, a győri kórház főigazgató-főorvosa, Bede-Fazekas Csaba operaénekes, illetve Petrovicz Szabolcs autóipari munkás.

Győrben azért tartanak időközi polgármesterválasztást január 26-án, mert a szexbotrányba keveredett fideszes Borkai Zsolt lemondott. Az összellenzék a szocialista Pollreisz Balázs önkormányzati képviselőt indítja, és bejelentkezett a pozícióra egy budapesti vlogger, Ábrahám Róbert, valamint egy győri civil, Balla Jenő is.

Tegnap 18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.