Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

A fehér férfiak apokalipsziséről és a nők számára vonzó négerek áradatáról értekeznek a kormánypárti Demokratában

2019. július 18. 12:03 - szerző: Unyatyinszki György

Ön nem rasszista? Esetleg befogadó keresztény, valamint nem szeret állatokat ölni? Ebben az esetben vértezze fel magát, mert a kormánypárti Demokratában a napokban jelent meg Gazdag István legújabb publicisztikája, amiben az európai fehér ember, azaz a fehér férfiak apokalipszisét vázolja fel, többek között olyan dolgokat hibáztatva, mint hogy vannak emberek, akiknek nincs ellenérzésük más rasszokkal szemben, vagy hogy egyes férfiak a nőket nem tárgyiasítják.

Gazdag István
Fotó: demokrata.hu

De van az írásban minden az összeesküvés-elméletnek beillő  „Vatikán 2.0-nak” tulajdonított agymosáson át az áltudományos kijelentésekig. Szembetűnő, hogy Gazdag mennyire szereti az okosan csengő idegen szavak használatával kifejezni összefüggéstelen gondolatait az egyébként meg nem nevezett rosszakarók ellen (nevezzük az egyszerűség kedvéért "Valakiknek"). Csemegézzünk hát a legújabb kormánypárti módi világszemléletből:

  • „A második világháború vége óta folyamatosan csökken a férfiak tesztoszteronszintje. (...) Az elnőiesedett és gyönge fehér férfi tökéletesen megfelel [a kormányoknak], (...) ugyanis nem lázad fel, és birkaként hagyja magát eltaposni ellenségeitől.”
  • „Európában az önostorozás, az önvád és a bűnbánat pedagógiai módszerével folyamatosan etnomazochizmusra hipnotizálják az emberanyagot, hogy még csak véletlenül se születhessen újjá egy (arabverő) Martell Károly vagy egy (törökverő) Hunyadi János, spirituálisan pedig lenyomták a torkán a katasztrofális következményekkel járó Vatikán 2.0-t, kipurgálva belőle a keresztes (értsd: harcias) szellemiség maradványát is.”
  • „elfoglaltatták [a "Valakik"] a vén Európát bamba és brutális barbár hordákkal, amelyek tönkretesznek és bemocskolnak mindent, amihez csak hozzáérnek, és mindezt a legcsekélyebb ellenállás nélkül, mert a fehér férfi már nem tud harcolni”
  • „Már egy nyulat sem képes megölni, a vér megijeszti, hát még egy barbár, aki megerőszakolja a szerelmét, a lányát vagy az anyját”
  • „Nemzedékek során át pusztították [a "Valakik"] a szüntelen antirasszista propagandával az európaiak idegrendszerét – amit a túlzott alkoholizálás már amúgy is kikezdett”
  • A fehér férfi már nem képes megvédeni önmagát és családját a „migráns” fedőnevű idegen gyarmatosítóktól.
  • „Márpedig minden nemzet történelmi túlélésének a férfiasság az alapfeltétele.”
  • „a fehér nőket teljesen lenyűgözi a néger–arab import macsók elemi brutalitása, és csak megvetést éreznek mentálisan kasztrált és egyre nőiesebb fehér férfitársaik iránt”

A végére pedig Gazdag felteszi a pontot:

„Nem aggódnak túlzottan a jövőjük miatt, mert a nőket, akik végeredményben a győztesnek szánt trófeák, nem fogják megtizedelni a Nyugaton előbb-utóbb elkerülhetetlenül bekövetkező faji polgárháború erőszakában, ellentétben az elözönlött európai civilizáció őshonos férfijaival.”

A szerző hogy milyen kutatások alapján gondolja, hogy a férfiak tesztoszteronszintje csökken, vagy hogy mi az összefüggés a nők tisztelete és a "mentális kasztráltság" között, az sajnos nem derül ki írásából.

Gazdagot egyébként az Új Jobboldal nevű politikai eszmerendszer legfontosabb magyarországi képviselőjének tartják. Fontos kiemelni, hogy ez egy olyan konzervatív irányzat, ami nem a kereszténység felé fordul, hanem pogány szemléletű és a görög-római eszméket hirdetné. Az eszmerendszer a 60-as évek új baloldali-liberális mozgalmainak reakciójaként született, többnyire fehér többségű társadalmakban alakultak ki műhelyei.