A Facebookon üzent a baloldal győztes szombathelyi jelöltje

2018. október 15., 10:54

Szerző:

Dr. Szabó Győző megköszönte a támogatást: 

Tegnap este időközi választást tartottak Szombathelyen. Az ellenzék jelöltjére, Szabó Győző nagyon megverte a A Fidesz jelöltjét. A nem hivatalos végeredmény szerint a 4305 szavazásra jogosult közül 16233-an járultak a szavazóurnához, az 1623 érvényesen szavazó közül 927-en voksoltak László Győzőre, míg ellenfele Melega Miklós, a Fidesz-KDNP jelöltjeként 696 szavazatot kapott.

Szombathely 5-ös számú önkormányzati egyéni választókerületében azért kellett időközi választást tartani, mert a 2014-ben az Éljen Szombathely! - MSZP- DK- Együtt színeiben mandátumot szerzett, Czeglédy Csaba egy éven át nem vett részt a közgyűlés ülésein, mivel le van tartóztatva.

(Nyugat.hu nyomán)

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.