A Blikk szerint meghalt VV Fanni, a rendőrség még eltűntként tartja nyilván

2017. december 5., 07:03

Szerző:

Meghalt Novozánszki Fanni, az RTL II-n futó 2014-es Való Világ VV Fanniként ismert szereplője – írja a Blikk az áldozat édesanyjára hivatkozva. A bulvárlap úgy értesült, hogy Novozánszki szüleit ma behívták a rendőrségre, ahol közölték velük a hírt, hogy a holttestet nem találják, de biztosak benne, hogy a 24 éves nő már nem él. Édesanyja a Blikknek megerősítette a halálhírt, a rendőrség viszont hivatalosan egyelőre azt azt állítja, hogy Novozánszkit eltűntként tartják nyilván. 

Fotó: RTL II

Novozánszki két hete, november 20-án tűnt el egy budapesti, Duna-parti lakásból, amelyet egy barátnőjével közösen bérelt. Gyanút keltő körülmények között veszett nyoma – hátrahagyta a két kutyáját, amelyek nélkül állítólag soha ment sehova –, a család bejelentése után pedig a rendőrég 24 órán át helyszínelt. Állítólag kerestek SIM-kártyákat, DNS-mintákat és egy fekete noteszt is, amelyben a bevallottan prostituáltként élő Novozánszki a kliensei nevét jegyezte fel. December 1-jén szintén a Blikk írta meg, hogy az ügyben letartóztattak egy férfit, nem sokkal az után, hogy elkezdtek körözni egy német rendszámú fekete BMW-t, a családnak és az ismerősöknek pedig fotókat mutattak egy  harmincas férfiról, akivel videofelvételek tanúsága szerint Novozánszki együtt távozott a lakásból. A bulvárlap szerint a letartóztatott férfi 2010-ben az MSZP önkormányzati képviselőjelöltje volt, de veszített a körzetében.

Novozánszki eltűnésével párhuzamosan egy német szexportálon feltűnt egy hirdetés, amelyben Jessica néven a szexuális szolgáltatásait kínálták. A Bors felhívta az oldalon szereplő számot, a telefonba pedig egy Novozánszkiéra kísértetiesen emlékeztető hang szólt bele, de bárkié is volt az, kétszer is gyorsan rávágta az újságíróra a kagylót.