Zamárdiban lesz a Red Bull Air Race, Mészáros Lőrinc kempingjeiből is kiváló kilátás nyílik majd a versenyre

2019. március 1., 12:11

Szerző:

Miután Tarlós István száműzte Budapestről az egyre nehezebb tolerált nagyrendezvényt, többen is bejelentkeztek, hogy befogadnák az eseményt. Az aspiránsok közül Zamárdi nyert – tudatta mai sajtóközleményében a rendező.

A verseny július 13-14-e között lesz a dél-balatoni településen.

A budapesti versenyre vásárolt jegyek teljes összegben visszaválthatók az eredeti értékesítési helyeken. A szervezők hamarosan nyilvánosságra hozzák a jegyvásárlási lehetőségeket a balatoni versenyre.

Természetesen Mészáros Lőrinc is megint azok között lesz, akik jól járnak a választással: a felcsúti multimilliárdosnak több szállodája és tíz kempingje van a Balaton-parton, övé például a Zamárdi Mirabella, szemben lévő balatonfü­redi Füred Kemping és Üdülőfalu, valamint a szomszédos Siófok-Szabadi­fürdőn lévő Aranypart, a szemesi Vadvirág üdülőfalu, a balatonakali Strand Holiday és a zamárdi Mirabella.

Tegnap 16:59

A japánkertnek és a japán stílusban épült kertnek az a célja, hogy egyszerre gyönyörködtessen és elgondolkodtasson, békés, nyugalmat árasztó helye legyen az elmélyülésnek, meditációnak. Ugyanakkor a japánkertben fellelhetjük az érdekes formájú köveket, ritka növényfajokat is.