Hiába kiáltott, Kaposváron perceken át senki nem sietett a zaklatás áldozatává váló várandós nő segítségére

2019. december 9., 08:47

Szerző:

Aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség azzal a harminc éves, többszörösen bűntett előéletű férfival szemben, aki Kaposváron egy belvárosi üzletben zaklatott egy terhes nőt. akit percekig nem engedte ki a szorításából.

A vád szerint – írja a honlapján az ügyészség – a vádlott 2019 májusában Kaposváron bement az egyik üzletbe, ahol az ott eladóként dolgozó, hét hónapos terhes eladónőt zaklatni kezdte. A sértett egy idő után megelégelte a vádlott viselkedését, és kivezette az utcára.

A vádlott azonban nem hagyta annyiban ezt, és másfél órával később, késő délután visszatért az üzletbe. Ekkor a sértettet akarata ellenére átölelte, a karjait lefogta, az arcát a sértett nyakába nyomta, tőle csókot kért, és nem engedte a boltból sem kimenni. A sértett a bolt nyitott ajtaján keresztül hiába kérte a járókelőket, senki nem sietett a segítségére, sőt, egy gyalogos – akinek a kilétét nem lehetett megállapítani –, még vissza is szólt, hogy neki munkába kell mennie.

A vádlott mintegy hét percen keresztül dulakodott a kitartóan védekező állapotos nővel, mire az egyik szomszéd üzletben meghallották a kiabálását és megfékezték a férfit, akit a rendőrök kiérkezéséig vissza is tartottak a helyszínen. A bűncselekmény következtében a sértettnek és magzatának nem lett egészségügyi problémája.

Elfogása után az ügyészség kezdeményezésére a bíróság elrendelte a vádlott letartóztatását.

Az ügyészség az azóta is letartóztatásban lévő vádlottal szemben – akit korábban már rablás miatt is elítéltek – börtön fokozatú szabadságvesztés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

14:36

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.