Pár napja még keservesen sírt, most 175-tel, kurjongatva száguldozott a börtönre ítélt VV Aurelio

2019. október 29., 11:37

Szerző:

Vasárnap este Instagram-oldalán VV Aurelio több mint 80 ezer követőjének azt közvetítette, amint éppen autójával száguldozik. A rövid felvételen úgy tűnt, hogy Aurelio a telefonjával a kocsija műszerfalát kamerázza, amin jól látszik, hogy éppen 175 kilométer/órás sebességgel repeszt,  közben pedig önfeledten kurjongat, élvezi a sebességet a férfi, aki néhány napja bírósági tárgyalásán még keservesen sírt – írja a Bors.

A felvételt nem sokkal később eltávolította ugyan, de ami az internetre egyszer felkerült, az ott is marad.

Még két hete sincs, hogy a férfit a Kecskeméti Törvényszéken személyi szabadság korlátozása miatt első fokon négy év börtönbüntetésre ítélték, ehhez hozzácsapták azt az egy év két hónapot, amit a bíróság két évvel ezelőtti drogügye miatt feltételesen szabott ki rá – jegyzi meg a lap.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.