Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Vitray Tamás szomorú, mégsem szerepelhet a laza erkölcsű Rómában játszódó operában

2020. június 25. 12:54 - szerző: 168 Óra - forrás: Bors

Meghiúsult Vitray Tamás fellépése Händel: Agrippina című operájában. A kommentátor rejtélyes karakteréről keveset lehetett tudni, majd sokáig úgy volt, hogy a koronavírus-járvány miatt elmarad a bemutató. Pár napja azonban kiderült, hogy az előadás közönség elé kerül az Újszegedi Szabadtéri Színpadon. A szereposztásban már nincs benne Vitray neve – hívja fel a figyelmet a Bors.

„Forradalmi ötletet találtunk ki arra, hogy miként lehetne egy tévés legendát szerepeltetni az operában. Sajnos a pandémia keresztülhúzta a számításainkat, sokáig bizonytalan volt az előadás sorsa, és közben nem tudtunk elég időt szánni a történet átalakítására. Végül úgy döntöttünk, kikerül a narrátor szerepe a történetből" – mondta el a lapnak Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója.

Vitray Tamás csalódottan vette tudomásul a döntést.

„Szomorúan kell mondanom, hogy igaz a hír. Nagyon vártam ezt a felkérést, szívesen kipróbáltam volna magam ebben  szerepben. Fontos karakter lett volna, tizennégy napig próbáltam volna, már készültem rá, hogy hetekre leköltözöm Szegedre" – mesélte Vitray.