Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni!

Nagyon kedves levelet kapott Vilmos hercegtől a miskolci iskola 2.b osztálya

2020. január 29. 13:30 - szerző: 168 Óra

Hatalmas meglepetés érte a közelmúltban a miskolci Avastetői általános iskola Széchenyi István tagiskolájának 2. b osztályos kisdiákjait. Nem kisebb személyiségtől kaptak ugyanis üdvözlőlapot, mint Vilmos cambridge-i hercegtől – írta a Boon.

„A kolléganőm, Kiss Gabriella nagy angolszászrajongó. Benne merült fel az ötlet, hogy karácsony előtt írjunk Vilmos hercegnek és családjának üdvözlőlevelet. Ezt elmondtuk a gyerekeknek, akik nagyon lelkesek voltak. Azt írtuk a levelünkben, hogy egy miskolci iskola 2. b osztálya vagyunk. Nagyon jól tanulunk, ez igaz is, hiszen a gyerekek szorgalmasak és ügyesek. Írtunk a magyarországi karácsonyi szokásokról, hagyományokról is, majd boldog karácsonyt kívántunk a hercegi családnak. Ezután minden gyerek aláírta a levelet – mesélte a lapnak Cinkéné Horváth Adrienne tanító.

Vilmos herceg címét az interneten találták meg. Aztán nagy meglepetésükre egyszer csak levél jött a Kensington palotából: Vilmos herceg és családja megköszönte a karácsonyi üdvözletet, és minden jót kívántak az új évre a 2. b osztály tanulóinak.

Szeretnénk majd megköszönni a herceg levelét, és megírni neki, hogy nagyon jólesett nekünk a figyelmességük –  mondta Horváth Adrienne.