Nagyon kedves levelet kapott Vilmos hercegtől a miskolci iskola 2.b osztálya

2020. január 29., 13:30

Szerző:

Hatalmas meglepetés érte a közelmúltban a miskolci Avastetői általános iskola Széchenyi István tagiskolájának 2. b osztályos kisdiákjait. Nem kisebb személyiségtől kaptak ugyanis üdvözlőlapot, mint Vilmos cambridge-i hercegtől – írta a Boon.

„A kolléganőm, Kiss Gabriella nagy angolszászrajongó. Benne merült fel az ötlet, hogy karácsony előtt írjunk Vilmos hercegnek és családjának üdvözlőlevelet. Ezt elmondtuk a gyerekeknek, akik nagyon lelkesek voltak. Azt írtuk a levelünkben, hogy egy miskolci iskola 2. b osztálya vagyunk. Nagyon jól tanulunk, ez igaz is, hiszen a gyerekek szorgalmasak és ügyesek. Írtunk a magyarországi karácsonyi szokásokról, hagyományokról is, majd boldog karácsonyt kívántunk a hercegi családnak. Ezután minden gyerek aláírta a levelet – mesélte a lapnak Cinkéné Horváth Adrienne tanító.

Vilmos herceg címét az interneten találták meg. Aztán nagy meglepetésükre egyszer csak levél jött a Kensington palotából: Vilmos herceg és családja megköszönte a karácsonyi üdvözletet, és minden jót kívántak az új évre a 2. b osztály tanulóinak.

Szeretnénk majd megköszönni a herceg levelét, és megírni neki, hogy nagyon jólesett nekünk a figyelmességük –  mondta Horváth Adrienne.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.