Videón, hogyan örül a szabadságának egy kelepcéből megmentett kis őzbak Kazincbarcikán

2020. május 20., 14:39

Szerző:

Egy kisebb méretű őzbak az egyik iskola kerítése közé szorult Kazincbarcikán május 18-án.

A kazincbarcikai tűzoltók kézi erővel szabadították ki a megrémült állatot, majd szabadon engedték a településtől távolabb – vette észre a Katasztrófavédelem jelentésétSokszínű Vidék.

Az őz szabadulásáról videó is készült, íme:

Az idén már harmadszor számolhatunk be arról, hogy őzek akarnak átjutni különféle helyeken lévő kerítéseken, de közben megakadnak, és aztán se be, se ki. 

Áprilisban Nyíregyházán mentettek ki szorult helyzetéből egy ilyen párosujjút:

Májusban pedig Siófokon történt meg ugyanez:

13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.

10:13

Az elhízás világszintű probléma: a Föld lakosságának 51 százaléka, vagyis több mint négymilliárd ember küzd túlsúllyal, ami nagyrészt az egészségtelen táplálkozásnak, a mozgásszegény életmódnak és a rossz minőségű ételeknek köszönhető.

2024. április 23., 06:59

Alvászavarról akkor beszélünk, ha valaki lámpaoltás után félórával még nem alszik, ill. a probléma egy hónapon túl is fennáll. Az alváshiánynak komoly szervi – és pszichológiai következményei is lehetnek, ezeket csak akkor lehet hatásosan kezelni, ha szorongás áll a problémák hátterében.