Lélegzetelállító ajándékot kapott az orosz egészségügyi minisztertől 41. születésnapjára Szijjártó Péter

2019. október 30., 13:01

Szerző:

A magyar külgazdasági és külügyminiszter Veronika Szkvorcova orosz egészségügyi minisztertől kapott ajándékot a születésnapjára.

Az orosz kormány több tagjával is jó személyes kapcsolatot ápoló külügyminiszter egy Igor Akinfejev által dedikált orosz labdarúgómezt kapott a jeles alkalomra. A futballista a CSZKA Moszkva játékosa. Ezt a csapatot győzte le az FTC a múlt héten az Európa-ligában – írja az Origo.

 

14:36

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.

Az elhízás világszintű probléma: a Föld lakosságának 51 százaléka, vagyis több mint négymilliárd ember küzd túlsúllyal, ami nagyrészt az egészségtelen táplálkozásnak, a mozgásszegény életmódnak és a rossz minőségű ételeknek köszönhető.