Vaskos szexbotrány: 7 nővel feküdt le a színésznő férje

Csak nem érkezik a következő Tiger Woods a láthatárra? Eva Longoria férjéről, Tony Parkerről egyre több érdekes hír lát napvilágot.

2010. december 2., 06:25

A múlt héten még csak annyi volt Eva válási szándékának hátterében, hogy Tony kikezdett egyik csapattársa feleségével, Erin Barryvel. Most azonban egyre több hódítására derül fény: nem csak Erinnel, más csapattársak feleségeivel is kikezdett. Ezen kívül többször is lefeküdt sztriptíztáncosnőkkel, egy altatóorvosnővel, párizsi modellekkel is, és akkor még nem is beszéltünk az eszkortlányokról és Tiger Woods személyes kedvenceiről: a pincérnőkről. A hírek szerint Tony szánja-bánja félrelépéseit, és az Evától távol töltött időre fogja – mindketten sokat dolgoztak, így nem volt idejük egymásra. Gyakori indok.


További sztárhírekért látogasson el a

NapiászOnlineoldalára.

14:36

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.

2024. április 23., 10:13

Az elhízás világszintű probléma: a Föld lakosságának 51 százaléka, vagyis több mint négymilliárd ember küzd túlsúllyal, ami nagyrészt az egészségtelen táplálkozásnak, a mozgásszegény életmódnak és a rossz minőségű ételeknek köszönhető.