Vasárnap reggel az ágya előtt összeesve találták meg Andy Vajnát, szombat este még barátokkal vacsorázott

2019. január 21., 07:44

Szerző:

Bár közismert volt, hogy beteg, Andy Vajna halála meglehetősen váratlanul érte a környezetét – derül ki a Blikk cikkéből. A hollywoodi producer, az Orbán-kormány filmügyi kormánybiztosa és kaszinótulajdonos szombat este még barátokkal vacsorázott a rózsadombi villájában. Vasárnap reggel a ház gondnokának tűnt fel, hogy szokásától eltérően nem ment le a reggeliéjért, ezért felment az emeletre, ahol a hálószobában találta meg Andy Vajnára. A filmügyi kormánybiztos az ágya előtti szőnyegen összeesve feküdt. Bár azonnal megpróbálták újraéleszteni, egyik kísérlet sem járt sikerrel. 

Elhunyt Andy Vajna
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Andy Vajnától, a Rambo-filmek, A csendestárs, a Vörös Zsaru, a Total Recall, a Terminátor-filmek, az Elemi ösztön, a Die Hard, Evita producerétől több hollywoodi sztár, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone és Antonio Banderas is főhajtással búcsúzott a Twitteren.

A Blikk szerint a felesége Vajna Tímea a halálhír hallatán azonnal repülőgépre ült, hogy visszatérjen Budapestre az Egyesült Államokból, a Colorado állambeli Aspenből, ahol a téli vakációját töltötte. 

2024. április 24., 14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.