Gazdagok és szépek: Bevásárolja magát Vajna Tímea luxuséttermébe Zoltán, a debreceni milliárdos jóképű, titokzatos fia

2020. január 25. 09:15 - szerző: 168 Óra

Egy jóképű fiatalemberrel látták Andy Vajna sírjánál a néhai milliárdos özvegyét a minap, és persze a publikum azonnal elkezdett kombinálni. Értesülések szerint a férfi egy debreceni milliárdos fia, bizonyos Zoltán, aki maga is sikeres üzletember. Azt beszélik, hogy igen közel került Vajna Tímeához. 

Vajna Tímea csütörtökön úgy döntött, hogy közösségi oldalán, egy videóban megmutatja jóképű barátját, akiben a jelek szerint százszázalékosan megbízik – írta a Bors. 

„Szia! Ki a pasi a videóban? Végre boldog vagy megint?” – tette fel egy követője a kérdést, mire Tímea eképp reagált:

„Üzlettársam lesz a Nobuban”. 

Az özvegy 123 millió dolláros, azaz úgy 37 milliárd forintos örökségében ugyanis egy budapesti Nobu étterem is benne foglaltatik. 

Vajna Tímea a Blikknek bővebben is beszélt a fejleményről: 

„Andyvel tárgyalt Zoli már korábban, és hónapokkal ezelőtt engem is megkeresett, hogy érdekelné a Nobu Budapest. Mivel jól ismeri az étteremlánc amerikai tulajdonosát, így örömmel dolgoznának vele. Befektetne és megújítaná a helyet belülről, és átalakítaná a bárt, hogy

még fiatalosabb, trendibb legyen.

Jelenleg az étterem ügyeinek átvilágítása folyik, és azután Zoli eldönti, hogy megveszi-e az éttermet vagy csak valamennyi tulajdonrészt – nyilatkozta a lapnak.