Romantikus fotón ölelkezik új lovagjával, egy milliárdos fiával Vajna Tímea a kaliforniai tengerparton

2020. március 2., 17:38

Szerző:

Vajna Timea és Zoltán – másoknak Zoli –  baráti kapcsolatából szerelmi viszony alakult ki. A férfi sok mindenben támasza volt, és ha tehetik, rengeteg időt töltenek együtt.

Mint az alábbi képről kiderül, az álompár jelenleg is az Egyesült Államokban van, az özvegy romantikus képet posztolt Instagramjára a malibui tengerpartról – hívta fel a figyelmet a Life.

Íme a fotó és a látványt aláfestő szöveg:

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
 
 

Vajna Tímea új lovagját a maga teljességében sajnos még mindig nem láttuk, de a türelem talán rózsát terem. Van, amit viszont már biztosan tudunk róla: egy debreceni milliárdos jóképű fia, aki bevásárolná magát az özvegy budapesti luxuséttermébe. 

 

10:13

Az elhízás világszintű probléma: a Föld lakosságának 51 százaléka, vagyis több mint négymilliárd ember küzd túlsúllyal, ami nagyrészt az egészségtelen táplálkozásnak, a mozgásszegény életmódnak és a rossz minőségű ételeknek köszönhető.

06:59

Alvászavarról akkor beszélünk, ha valaki lámpaoltás után félórával még nem alszik, ill. a probléma egy hónapon túl is fennáll. Az alváshiánynak komoly szervi – és pszichológiai következményei is lehetnek, ezeket csak akkor lehet hatásosan kezelni, ha szorongás áll a problémák hátterében.

2024. április 21., 12:45

A gyomorfekély legfőbb tünete a hasi fájdalom, mely lehet éles, tompa vagy égető, ám a fájdalom intenzitása nem függ attól, hogy mennyire súlyos a beteg állapota.