Vajna Tímeának furcsa lesz, hogy a saját két kezével kell feldíszítenie a karácsonyfát Los Angelesben

2019. december 17., 14:48

Szerző:

Vajna Tímea az első karácsonyát tölti januárban elhunyt férje, Andy Vajna nélkül. Az özvegy az elmúlt napokat New Yorkban töltötte, azonban most visszautazott Los Angelesbe. Az özvegy sajtósán, Baranyi Rozin keresztül üzent a Borsnak az ünnepek alkalmából.

Mint elmondta, Szenteste csupán szeretett cicája lesz Vajnánéval, majd másnap egy-két barátja is ott lesz körülötte, akik szintén a szeretteik nélkül maradtak. Tímeának furcsa lesz, hogy újra ő díszíti a karácsonyfát, ugyanis

Andy mindig hatalmas fákat vett, és szakemberekkel díszíttette fel

– adta át az üzenetet a sajtós.

Timi már kiürítette a budapesti lakást, mindent magához vett. Két közös dolgukhoz ragaszkodik, ami mindig vele van, legyen bárhol is a világban: egy közös fényképhez, illetve a jegygyűrűjéhez, amit bárhova utazik, magával visz, hiszen

ez mindig a szerelmükre fogja emlékeztetni

– magyarázta Baranyi Rozi.

 

 

 

 

 

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.