Tihanyi luxusszálláson, önfeledt dinnyeevéssel és egy korábbi csajózógéppel lendül át a gyászon Vajna Tímea

2020. július 13., 21:59

Szerző:

Los Angeles után Tihanyban ejtőzik Vajna Tímea és új párja, Zoltán – írja a Bors.

A szeremesek a Balaton egyik legszebb és legfelkapottabb részén, Tihanyban nyaralnak egy baráti társasággal. Az özvegy először a luxusszállásukról osztott meg néhány fotót, majd egy  túraautókázást és egy önfeledt dinnyeevést is megörökített egy-egy Instagram-sztoriban.

Tímea szemmel láthatóan nagyszerűen érzi magát új párja társaságában, úgy fest. hogy Zoltánnak köszönhetően

újra kezdi visszanyerni az életkedvét.

„Zolit úgy ismertem meg, hogy Andy barátja volt, és érdekes, hogy korábban mindig idegesített, és soha nem úgy néztem rá, mint egy férfira, aki nekem tetszik. Mindig arról beszélt Andynek és nekem is, hogy

így, meg úgy csajozik,

ám most a korábbi barátságból valami átalakult, és ez olyan érzés, ami kicsit segít nekem átlendülni a gyászon" – nyilatkozta korábban a Borsnak az özvegy, akit most hasztalan próbált szóra bírni a lap.

13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.

10:13

Az elhízás világszintű probléma: a Föld lakosságának 51 százaléka, vagyis több mint négymilliárd ember küzd túlsúllyal, ami nagyrészt az egészségtelen táplálkozásnak, a mozgásszegény életmódnak és a rossz minőségű ételeknek köszönhető.

2024. április 23., 06:59

Alvászavarról akkor beszélünk, ha valaki lámpaoltás után félórával még nem alszik, ill. a probléma egy hónapon túl is fennáll. Az alváshiánynak komoly szervi – és pszichológiai következményei is lehetnek, ezeket csak akkor lehet hatásosan kezelni, ha szorongás áll a problémák hátterében.