Letelt a gyászév, egy milliárdos titokzatos fia vigasztalja Vajna Tímeát

2020. január 22., 08:39

Szerző:

Hétfőn volt pontosan egy éve, hogy elhunyt a világhírű producer, Andy Vajna. Halálának évfordulójára özvegye, Vajna Tímea hazarepült Amerikából, és szerettei kíséretében kilátogatott a Fiumei Úti Sírkertbe.

Az özvegy társaságában egy fiatal, sármos férfit fedezett fel a Bors, amely megtudta, hogy a titokzatos ismeretlen Tímea egyik legnagyobb támasza a gyászban, és ők ketten rendkívül szoros barátságot ápolnak. – Jól sejtitek, együtt vannak – árulta el a lapnak egy neve elhallgatását kérő, de az  özvegyhez nagyon közel álló barát, aki szerint éppen

ideje, hogy a könnyeket felváltsa a nevetés.

A titokzatos idegenről kiderült, hogy nem más, mint egy milliárdos harmincas gyermeke, aki már maga is jól boldogul az üzleti életben.

A Borsnak azonban sem a titokzatos férfi, sem Vajna Tímea nem kívánt részletekkel szolgálni. – Andynek és nekünk is egy nagyon-nagyon jó barátja Zoli, ezért volt kinn velünk. De én többet, nem tudok és nem is szeretnénk mondani – közölte a lappal Vajna Tímea húgának a férje, Visváder Tamás.

 

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.