Vajna Tímea: Ez egy baloldal által kreált botrány, Hadházy Ákosból csak az irigység beszél

2018. október 29., 19:30

Szerző:

Januárig az Egyesült Államokban kell lennie, hogy megkapja a zöldkártyát, ezért magával vitte a macskáját, Chanelt, hogy orvoshoz hordhassa és tudjon rá vigyázni, mert szeptemberben nagy műtéten esett át, és véreredményei miatt nem lehet elkábítani az utazáshoz. Ezért körbekérdeztek Andy Vajna amerikai baráti körében, hogy kinek van Európában a magánrepülőgépe – magyarázta híres utazása okát a filmügyi kormánybiztos felesége, Vajna Tímea ma az Instagramon, a „Pár mondta a baloldal által kreált botrányról" kezdetű bejegyzésében.

A bejegyzést a 24.hu vette észre. Tanúsága szerint Vajna Tímea azt is írta, már többször utaztak magánrepülőgéppel, de

ezt nem közpénzből fizetik, hanem a férje világhírű producer, akinek saját vagyona van, és külföldi barátai kölcsönadják, illetve bérelik tőle a gépet.

Hozzátette, most is barátokkal ment Los Angelesbe.

Megjegyezte azt is, hogy a férjével rengeteget jótékonykodnak,

„aki ismer tudja, hogy mindenkinek segítek és legszívesebben a világ összes beteg gyermekét megmenteném”.

Azt sem hagyta szó nélkül, hogy két állatorvos, Juhász Csaba és a független országgyűlési képviselő, a civilben állatorvos Hadházy Ákos is kétségesnek nevezte, hogy az Egyesült Államokban többet tudnának tenni a macskáért, mint itthon. Vajna Tímea szerint „a legtöbb állatorvos elhatárolódik tőlük és csak az irigység beszél belőlük”, Juhász Csabának pedig azt is a szemére vetette, hogy állítólag egy műtétje közben

„felébredt a macska és több percig ordított a fájdalomtól.”

A botrányos esetről ma Andy Vajna barátját, Orbán Viktor miniszterelnököt is megkérdezték az Országgyűlésben, a miniszterelnöktől egy enyhén szólva homofób válaszra tellett.

Az ELLE Decoration legfrissebb lapszáma a tavasz, a hamisítatlan stílus és a ránk váró élmények tökéletes keveréke. Különleges kalandozásunk során a designújdonságokat éppúgy útba ejtjük, mint a legfelkapottabb szállodákat és legvonzóbb enteriőröket. Mert a világ inspiráló!