Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Üvöltöttem, hogy szétverem a fejét – kocsmai verekedésbe keveredett, megsérült Luxus Vivien

2019. június 22. 10:09 - szerző: 168 Óra

Egy külföldi férfi inzultálta, ő meg nem hagyta magát.

„Ez a külföldi pasas folyamatosan jött ránk. Hiába nem törődtünk vele, rá sem néztünk, állandóan körülöttünk ólálkodott. Először csak szóltam neki, hogy ezt fejezze be, mert ha nem, akkor annak következményei lesznek" – mesélte a Blikknek Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben símű produkció szereplője.

A férfit nem lehetett megállítani, megfogta Luxus Vivien a fenekét, a combját, amit ő nem hagyhatott: jól meglökte, és üvöltött neki, hogy szétveri a fejét, de még ez sem volt elég, a férfi távolabb ült, és ocsmányságokat mutogatott neki.

Luxus Vivien most nem ilyen vidám
Fotó: Youtube

„Na, akkor tényleg elszakadt a cérna. Odamentem, és előbb úgy csináltam, mintha ököllel meg akarnám ütni, utána meg belerúgtam. Ezután ő úgy ellökött, hogy repültem a levegőben."

Miután Vivien a földre került, a férje rohant oda hozzá. A luxusfeleség barátai közben odafutottak a külföldi férfihoz, akit végül a biztonságiak dobtak ki a lokálból.

Az már biztos, hogy Vasvári Vivien bokaszalagja megzúzódott, de lehet, hogy el is szakadt.