Újabb nőt bolondít a Való Világ kubai csődöre

Előbújt Cristofelből (18) a skalpvadász énje! A kubai csődör ugyanis ráhajtott Eszterre (29), miközben újabb forró éjszakával vigasztalta Veronikát (20).

2011. október 24., 13:32

A villa legfiatalabb lakója még a szerdai kihívás előtt tett komoly szexajánlatot a karrierista lánynak, aki kertelés nélkül rábólintott arra, hogy ha Veronika egyszer kint marad egy párbajon, akkor azonnal ágyba bújik Cristofellel. Bár a titkos egyezség egy kis időre megingani látszott, amikor a kihíváson a kubai csődör kapta meg a kendőt Csabától (23), mivel Veronika kiborulása után Cristofel a jól bevált lepedőgyűréssel vigasztalta szívszerelmét. Az újabb szex után azonban megint csak feltűnően sok időt töltött Eszterrel.

Cristofel legjobb barátja mindezek ellenére sem akarja elhinni, hogy a skalpvadász komolyan vonzódik a nála több mint tíz évvel idősebb lányhoz, szerinte ugyanis más oknak kell az „udvarlás" mögött állnia -

írjaa Blikk.

– Szerintem Cristofelnek annyira nem tetszik Eszter, mint ahogy azt eljátssza. Nekünk szinte ugyanolyan ízlésünk van, és mivel nekem egyáltalán nem jön be, ezért neki sem tetszhet. Persze Veronika is elrontotta magát a sok plasztikával, de ő akkor is egy fullos csaj, én Eszterhez egy ujjal se nyúlnék – fejtette ki a véleményét Péter, aki ha bemehetne barátjához, biztos észhez térítené a kubai csődört, és lebeszélné Eszterről.

– Szerintem előbb bújna ágyba Kingával, pedig őt még utálja is. Cristofel most vagy taktikázik, vagy előbújt belőle a skalpvadász énje, és egyszerűen csak kell neki a visszajelzés, hogy más nőnek is kell a villában. Persze az is lehet, hogy Veronikát akarja féltékennyé tenni azzal, hogy több figyelmet szentel Eszternek, de én azt tanácsolnám neki, hogy tartsa a szerszámját a gatyájában.

– Eszter egy határozott lány, aki tudja, mit akar, és meg is szerzi. Szerintem részben be is jön neki Cristofel, legalábbis külsőleg, részben viszont taktika is lehet abban, hogy már a szexről beszélnek. Nem lehet tudni, hogy kiből mit hoz ki a bezártság, és ki kihez kezd el vonzódni – árulta el Petra.