Tízmilliós vérdíj a főzsaru fejére

Egyenként 10 millió forintot ér az alvilágnak Bolcsik Zoltán tábornok, a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) vezetőjének és minden emberének a feje.

2012. június 6., 17:43

Legalábbis az NVSZ ilyen tartalmú e-mailt kapott, miután négy korrupcióval gyanúsított rendőrt és az őket állítólag lefizető vállalkozót és emberét elkapták. "Az arcotok már megvan, 10 000 000 forint minden emberetekért." - írta az ismeretlen, aki Vadászként írta alá a levelét, értesült a

Blikk.

Az NVSZ és a Belügyminisztérium azonnal megtette a szükséges biztonsági intézkedéseket. Nemcsak Bolcsik tábornokot és embereit, hanem családtagjaikat is védelem alá helyezték. A belügyminiszter pedig közölte: nem engednek a zsarolásnak, és folytatják az alvilág felszámolását.

A Blikk információi szerint a Nemzeti Védelmi Szolgálat vizsgálja öt évre visszamenőleg a BRFK-nál és az NNI-nél szolgálatot teljesítő rendőri vezető vagyongyarapodását. Mindezt az az eddig meggyanúsított Gulyás Imre, az NNI főosztályvezetője, Kalmár Tamás, a BRFK főosztályvezetője, Hopka Lajos, az NNI osztályávezetője és K. Attila, a BRFK felderítője ügye miatt. Ők az alapos gyanú szerint V. Lászlótól százezres, sőt milliós fizetéseket kaptak azért, hogy az éjszakai élet vezető alakját megóvják a rendőrségi zaklatásoktól.