Tizenhat év alatt 50 gólyát segített felnevelni az idős iskolai gondnok a háza kéményén

2019. január 16., 10:15

Szerző:

A horvát Stepjan Vokic még 1993 találkozott az első kis gólyával, amelyet ő nevelt fel.talált A madarat vadások sebesítették meg Brodski város környékén, és mivel az odaadó ápolás ellenére sem tudott újra repülni, az iskolai gondnokként dolgozó férfi biztonságos fészket épített a háza kéményén és egyet télre a garázsában is. Azóta is ő viseli a Malena névre keresztelt madár gondját. Halat fog neki, és ínyencfalatokkal eteti.

2002 tavaszán aztán megjelent az életükben egy hím, akivel Malena 16 éve egy párt alkot. Őt Stepan Vokic a Klepetan névre keresztelet, és bár minden ősszel elindul Afrikába, minden márciusban vissza is tér a párjához. Malena a teleket 1993 óta a férfival tölti. A gólyapár az elmúlt tizenhat évben több, mint 50 fiókát nevelt fel Stjepan segítségével – deüll ki a The  Dodo videójából.

 

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.