Folytadódhat a Szomszédok, Janka néni benne van, de Julcsi már nem akar visszatérni

2019. december 13., 10:49

Szerző:

A közelmúltban elhunyt Horváth Ádám rendező egykori munkatársa, Bujtás János elhatározta, hogy folytatja a a 80-es években indult nagy sikerű teleregényt – írja a Bors.

„A Szomszédok a valaha volt legkedveltebb és legnézettebb sorozat. Magyarországon nemcsak az idősek, hanem a fiatalok is ismerik Pásztor Erzsit, vagyis Janka nénit, vagy Trokán Pétert, pontosabban Jánost, az erdészt. Valóságos branddé vált a sorozat, hisz nem tudunk úgy nézelődni a neten, hogy ne lássunk egy-egy szomszédos viccet vagy reklámot" – indokolt Bujtás, aki hajdan technikai rendezőként, rendezőként dolgozott Horváth mellett.

Hozzátette, hogy a főbb szereplők közül szinte mindenki vállalná, hogy részt vesz a folytatásban. Az egyetlen kivétel Ábel Anita, akit gyerekszínészként Bujtás hozott be a sorozatba. Ábel Anita ugyanis 1999-ben lezárta magában a Szomszédok-korszakot, és nem akar újra Julcsi bőrébe bújni.

A többi szereplő azonban szívesen élné tovább gazdagréti életét. Miként Pásztor Erzsi, azaz Janka néni is:

„Örülnék, ha folytatódna, szívesen vállalnám a korábbi szerepem annak ellenére, hogy én ma is megkapom a közönségemtől a szeretetet" – árulta el a színésznő.