Szikora Róbert, az egyház élő téglája majdnem elmerült a tengerben, ám meghallotta Isten hangját, és inkább kiúszott

2020. május 8., 13:11

Szerző:

„A Szentlélek mindig velünk van, és általa érzékelhetjük a megváltó jelenlétét. Velem is 2-3 évente előfordult a templomba ülve 1-2 percre. Ez egy valóságos érzés, amit nem tudsz beazonosítani, de hatalmas örömmel jár – mondta a Lokál Extrának Szikora Róbert.

„Egyszer pedig az életemet is megmentette a jelenlétével. Ausztráliában voltunk turnén, épp a tengerparton pihentünk, mikor megláttunk fuldokolni egy embert. A társammal azonnal a segítségére siettünk, és kimentettük. Én mint egy hős, ezután egyedül beúsztam. A hullámok hatalmasak voltak, próbáltam kiúszni, de csak beljebb sodródtam. Bepánikoltam.

Akkor jött a Jóisten hangja, ami megmentette az életemet.

Szikora Róbert 1978-ban
Fotó: Facebook/A szocializmus hagyatéka

Azt mondta: ne félj kishitű, ki fogsz jutni! Ezek idézett szavak voltak a Bibliából, ami erőt adott ahhoz, hogy partot érjek. Csodálatos bizonyítéka volt annak, hogy létezik a Gondviselő” – mesélte a lapnak a zenész.

Szikora a szeptember 13–20. között megrendezett Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyik arca lesz, emlékeztet a lap. Akkor már minden bizonnyal meg tudják rendezni az eseményt.

A Lokál Extra azonban arra a mellékes körülményre nem nem tér ki, hogy a kongresszust már hetekkel ezelőtt 2021-re halasztotta a Vatikán:

 

 

2024. április 23., 14:36

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!