Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

„Elindultunk a kocsink felé, ezek meg ott...” – egy autó motorháztetején közösült egy pár hajnalban a pesti belvárosban

2019. július 9. 14:38 - szerző: 168 Óra

Széttett lábakkal, nadrág nélkül feküdt hanyatt egy nő az V. kerületben parkoló kocsi motorháztetején, miközben kezével az előtte álló partnere haját tépte. Az úton autók, a járdán gyalogosok közlekedtek mellettük, ezzel ők mit sem törődve szexeltek a pesti éjszakában – írja a Bors.

„Egy kellemes kávézgatás, borozgatás után indultunk haza szombat éjszaka 2-3 körül. A kocsit a Molnár és a Havas utca kereszteződésében hagytam.

Elindultunk a kocsi felé, ezek meg ott…" –

mesélte a Borsnak a neve elhallgatását kérő férfi, aki a lapnak elküldte az esetről készült képet. A kocsijuk a szexelő pár mögött parkolt, így muszáj volt elsétálniuk mellettük.

Valahol itt történt
Fotó: Google Maps

A BRFK a Borsot arról tájékoztatta: feljelentést az esettel kapcsolatban ugyan nem kaptak, ám a rendőrség a felvételt elküldte tájékoztatásul az V. kerületi kormányhivatalnak – írta a lap.

Egy tegnapi hír szerint egy másik felhevült pár a győri városháza előtti szökőkút medencéjében keveredett a közterületen megszokottnál jóval intimebb szituációba. Holott oda még a lábat sem szabad belógatni. Őket már javában keresi a rendőrség.