Megdöbbentő fotók jelentek meg Stohl Andrásról egy magazinban

2019. december 19., 15:18

Szerző:

A jó, a rossz és az egyéb arcok címmel jelent meg inter­jú és különleges fotósorozat Stohl Andrással a Hamu és Gyémánt magazinban – írja a Bors.

A színésszel Veiszer Alinda beszélgetett, és a beszélgetéshez fotósorozat is készült, megmutatva a színész különböző arcait. – Tudtam, hogy megdöbbentőek lesznek ezek a képek, a smink mindig nagyon jól áll a színészeknek – magyarázta Stohl, aki a lapnak azt is elárulta, hogy az anyagból melyik személyiségét érzi magához legközelebb állónak, a sármos nőcsábászt, az elvált férfit vagy az őrültet. – Mind én vagyok – mondta Stohl András. 

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.