Spanyol pezsgő magyar díszletekkel

Spanyolország legnagyobb presztízsű pezsgőgyártója az 1551-ben alapított Codorníu december 2-án a Királyi Falikárpit Manufakturában, Madridban mutatta be prémiumtermékének az Anna de Codorníu pezsgőnek a 2010. évi karácsonyi reklámspotját.

2010. december 28., 10:14

A szakmai média egyik legnagyobb érdeklődésére számot tartó hagyományos esemény magyar vonatkozása, hogy a Codorníu idei reklámspotját szeptemberben Magyarországon forgatta és ennek megfelelően számos helyszín, mint pl. a keszthelyi Festetics-kastély, a Lánchíd, illetve a New York Kávézó is teljes fényében jelenik meg a spotban – írja a turizmus.com.

A spot csúcspontján például a nézők a díszkivilágításba boruló Lánchídat és egy csodálatos pesti panorámát láthatnak.

A spoton keresztül a Codorníu prémium termékének eleganciáját és exkluzivitását kívánta hangsúlyozni, amelyhez kiváló hátteret biztosítottak a magyarországi helyszínek.

Mivel a karácsonyi időszak Spanyolországban a pezsgőfogyasztás csúcsszezonja, ezért a pezsgőgyártók egymással vetélkednek a hirdetési időpontokért, ami azt eredményezi, hogy a Budapest elegáns hangulatát tükröző reklámspot december hónapba több ezer alkalommal kerül vetítésre valamennyi spanyol TV csatornán.

A spot az alábbi linken tekinthető meg:

http://www.youtube.com/watch?v=DFHmrae7veo&feature=player_embedded