Soha többé senkinek sem akar interjút adni Haumann Péter

2019. március 11., 14:17

Szerző:

Haumann Péter régóta nem nyilatkozott egyetlen sajtóorgánumnak sem, de a nemzet színésze az aggodalmat keltő hír ellenére köszöni, jól van. Most egyik filmje digitális restaurálása kapcsán kereste meg a Bors, de a színész ezúttal sem állt kötélnek, a kérdéseket udvariasan elhárította.

Fotó: Magyar Színház honlapja

– Nagyon köszönöm a megkeresést, örülök neki, hogy még mindig divatos vagyok, hízelgő a megkeresés, de egy ideje megfogadtam, hogy nem szeretnék interjúkat adni. Nem a lapjuk ellen van kifogásom, csupán így döntöttem, és a szabadidőmet szeretném magamra, a családomra, a barátaimra és a színészi elfoglaltságaimra fordítani, ezért nem szeretnék nyilatkozni – mondta, majd bontotta vonalat.

Haumann Péter jelenleg csak két darabban játszik, a Magyar Állami Operaház János vitéz című produkciójában, illetve a Pesti Magyar Színházban A fösvény című Molière-vígjátékban két gyermekével, Mátéval és Petrával.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.