Jáksó László visszatért, és jó nagyot rúgott Sebestyén Balázsba

2020. január 15., 12:54

Szerző:

Jáksó László beleszállt Sebestyén Balázsba. Mint mondta, a Rádió 1 reggeli sávjának arca és műsora

felett eljárt az idő.

A Sláger FM reggeli sávjának új műsorvezetője a Blikknek elárulta, nem tartja hitelesnek Sebestyén Balázs programját, többek között azért sem, mert véleménye szerint a frontember csak szerepet játszik.

Aki egy kicsit is ismeri őt személyesen, pontosan tudja, mekkora távolság van a kommunikált énje és a valódi között – jelentette ki a Sláger Reggel sztárja.

A műsorvezetőnek határozott véleménye van arról is, van-e értelme még olyan műsort készíteni, amilyen kaptafára a Balázsék is készül. Szerinte az, hogy hárman órákon át egymás közt viccelődnek, idejétmúlt. Arról nem is beszélve,

milyen unalmas.

Sebestyén nem kívánt reagálni Jáksó kijelentéseire.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.