„Lehet, hogy egy kis menyecske van a dologban, vagy valami kis mackó?" – viccelődtek a 87 éves Vitray Tamás válásával Sebestyén Balázsék

2019. november 15., 10:39

Szerző:

Csütörtökön híre ment, hogy 32 év házasság után elválik feleségétől a 87 éves Vitray Tamás.

A hír Sebestyén Balázs és társai fantáziáját is megmozgatta a Rádió 1-en futó műsorukban:

„Érdekes a történet, mert ebben a korban már nem szoktak elválni az emberek. Már hozzád nőtt, olyan, mint az oldalbordád, minden mozdulatát ismered, nyitott könyv vagy a másiknak” – kezdték a műsorvezetők, majd Balázs kijelentette, menőnek tartja, hogy ezt 87 éves kora ellenére is meri meglépni Vitray.

„Lehet, hogy egy másik nő? Nem lehet? Ugyanúgy lehetnek emberi vágyai, igen: irány Vegas és a 66-os út! Lehet, hogy megtudta, hogy 30 éve megcsalta a 6-0-s vereség után. De tényleg, lehet, hogy itt valami kis menyecske van a dologban – vagy lehet, hogy Kállay Borinak akadt valami kis mackó” – találgattak Vadon Janiék.

(A Színes Ász és a Blikk nyomán)

 

A japánkertnek és a japán stílusban épült kertnek az a célja, hogy egyszerre gyönyörködtessen és elgondolkodtasson, békés, nyugalmat árasztó helye legyen az elmélyülésnek, meditációnak. Ugyanakkor a japánkertben fellelhetjük az érdekes formájú köveket, ritka növényfajokat is.