Bánatevő, duci kisfiú volt Schobert Norbert, egyszer egy teljes fazék töltött káposztát felfalt a vendégek elől

2020. január 25., 08:15

Szerző:

„Igaz, hogy Norbi nem fogalmazott szépen, de igaza van! Velem ugyan nem esett meg, de egyik barátnőmet bizony a kövérsége miatt hagyta el a férje. Nálunk népbetegség a kövérség, hiába könyörögnek a túlsúlyosoknak az orvosok, a szakemberek. (...)

A fiam minden szavával jót akart,

és nem úgy értette, hogy szülés után rögtön nádszál legyen egy anyuka, hanem azt magyarázta, fogyjon le, amint erre van lehetősége, mert azzal az egészségének és a házasságának is jót tesz – osztotta meg álláspontját a Blikkel Schobert Norbert édesanyja, Judith.

„Azt hiszem, csak az nem érti Norbit, aki nem akarja, de kétségtelen, hogy finomabban is fogalmazhatott volna" – tette hozzá.

Elárulta az is, hogy mi történt a fiával gyerekkorában, ami sok mindent megmagyarázhat.

„Norbi imádta a nagymamáját, akit tízévesen elveszített. Akkor kezdett el bánatában enni, 

volt, hogy a vendégeknek készített fazéknyi töltött káposztát megette, mire megérkeztek.

Csak feküdt, olvasott, tanult és falt, nem tudta feldolgozni a mamája elvesztését.

Schobert Norbert kiskorában
Fotó: Facebokk/Norbi Update Lowcarb

A tornatanárától kaptuk meg az űrhajósdiétát, eszerint kezdtem főzni, és mire befejezte a gimnázium első osztályát, lefogyott, de lelkileg megviselte a duci gyerekkora" – árulta el az anya.

Tegnap 19:12

A csodás lila virágaival pompázó orgona elbűvöl a látványával és az illatával, ám azt kevesen tudják, hogy az ehető növények közé tartozik. Mi több, kiváló immunerősítő, erős gyógyhatású növény.

Az ELLE Decoration legfrissebb lapszáma a tavasz, a hamisítatlan stílus és a ránk váró élmények tökéletes keveréke. Különleges kalandozásunk során a designújdonságokat éppúgy útba ejtjük, mint a legfelkapottabb szállodákat és legvonzóbb enteriőröket. Mert a világ inspiráló!