Lopott képpel próbálta igazolni egy diétás módszer sikerét Schobert Norbert, de a fotón szereplő lány tagad

2020. február 18., 11:08

Szerző:

Schobert Norbert nemrég egy lopott képmontázzsal (amelynek tulajdonosától nem kérte el a képet, illetve a fotón látható hölgytől nem kért engedélyt) próbált meg híveket szerezni az alacsony szénhidrátbeviteles, más nevén ketogén/keto-diéta oldalának, csakhogy elég gyorsan lebukott – írja az Index.

Az állítólagos csodafogyást eredményező keto-diétához ugyanis egy külföldön élő, Schoberttel és az ilyen-olyan étrendjeivel, illetve állítása szerint a ketóval soha semmilyen kapcsolatban nem álló lány fotóit sikerült felhasználnia.

Íme az Index mentése:

Fotó: Index

Az érintett lány viszont hamar értesült a fejleményről, és már a Facebook felé is jelezte, hogy Schobert az ő lopott képeivel ékeskedik.

Frissítés: Schobert Norbert sajtósa közleményt juttatott el hozzánk, amelyet az alábbiakban változtatás nélkül közlünk:

"- A lány igenis kapcsolatban áll a Keto diétával, a kép alatti hashtagekben is többször szerepel a keto kifejezés. (Ezt egy csatolt képernyőfotóval igyekeztek bizonyítani - a szerk.)

- Norbi nem a saját módszerének eredményeként állította be a lány fogyását, sehol egy szóval nem írta, hogy az Update-nek köszönheti az átalakulást. Egyszerűen gratulált neki. A keto diéta nem Norbi cégének találmánya, ezt nem is kommunikálta soha."

Azt már mi tennénk hozzá, hogy a képen látható lány egyértelműen jelezte, hogy a fotóját engedély nélkül használták fel, és hogy jelenleg nincs köze a keto-diétához. A keto-diétát pedig Schobert Norbi cége népszerűsíti annak ellenére, hogy nem az ő találmánya.