Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Schobert Norbert leszámol a gonosz emberekkel, akik bántó megjegyzéseket tesznek másokra

2020. május 29. 12:20 - szerző: 168 Óra

Schobert Norbert létrehozta az első magyar fitnesz közösségi felületet. Az Update Diet nevű applikációt letöltve hasonló oldalt kapunk, mint a Facebook, barátokat gyűjthetünk, beszélgethetünk a diétáról, ám azzal a különbséggel, hogy itt minden az egészséges életmódról szól – írja a Bors.

„Minden nap fejlesztjük a felületet, eddig nyolcvan­kétezren töltötték le. A legjobb benne, hogy a felhasználók egymást is tudják motiválni tanácsokkal, üzenetekkel, hozzászólásokkal, vagy ha úgy tartja kedvük, megoszthatják a számukra bevált recepteket. Teljesen ingyenes, ez az a felület, ami politika-, rek­lám- és erőszakmentes.

Nem kell félni a negatív, rosszindulatú kommentektől sem, mert aki bántó szándékkal és megengedhetetlen stílusban lép fel a csoport bármely tagjával szemben, azt gondolkodás nélkül kitiltom" – mondta el lapnak a fitneszmogul.

Schobert egy tavalyi üzenetében arról értekezett, hogy a kövér feleségek miatt fut zátonyra megannyi házasság. „Amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés" – írta egyebek mellett.