81 éves lett Sas József, akinek már nincsenek illúziói, csak pár jó évet évet szeretne

2020. január 3., 10:18

Szerző:

Felesége igyekszik elzárni a külvilágtól Sas Józsefet, mert egy influenza életveszélyes lenne a sztrókja után visszavonult humorista számára.

„Nagyon kedves, hogy megemlékeznek rólam, köszönöm és persze a rajongóknak is, akik mindig üzennek nekem. Szerencsére tavaly óta rengeteget javult az állapotom, köszönhetően a szerető családomnak és a két ápolómnak, akik szakszerűen viselik gondomat és az utóbbi hónapokban sokat fejlesztettek az állapotomon" – mondta a Borsnak telefonon a ma 81 éves kabarésztár. 

„Egy születésnapi kívánságot fogalmaztam meg magamnak: szeretnék még pár jó évet. Nincsenek illúzióim, nyolcvan felett ez egy nagy harc lesz, de örülnék, ha ezekben az években annyival jobb lenne az állapotom, hogy az alapvető szükségleteimet el tudjam ma­gam is végezni, segítség nélkül" – árulta el, hozzátéve, hogy persze egy jó kabarénak is tudna örülni.

„Nehéz volt megszakítani ezt a negyvenéves tradíciót, de örömmel néztem az ATV-t és drukkoltam ifjú és tehetséges kollégáimnak" – mesélte. A művész egyébként kiválóan kommunikál és segítséggel pár lépést is meg tud tenni – jegyezte meg a lap.

 

14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.