Nagyon rossz hírt közölt a felesége Sas Józsefről

2019. szeptember 25., 13:03

Szerző:

Sas József állapotáról az elmúlt hónapokban sokféle hír jelent meg. Legutóbb az egyik magazin arról számolt be, hogy, ha minden jól alakul, a kétoldali agyvérzésből lábadozó humorista a szilveszteri kabaréban már színpadra is állna.

Ripost azonban most azt írja, a humorista felesége közölte a lappal, hogy nem szeretné, ha férje rajongói hiú ábrándokat kergetnének, ahogy önmagát is egyre ritkábban áltatja. – Szinte kizárt, hogy Józsi visszatérjen a kabaréba. A férjemet a közönség iránt érzett végtelen szeretete hajtja, de be kell látni, hogy nincs jól. Szinte teljesen magatehetetlen. Ez egy szörnyű betegség, ráadásul esetében még bonyolultabb a helyzet, hiszen két oldali agyvérzése volt. A javulásában az sem segít, hogy már elmúlt 80 éves. Nyilván optimisták vagyunk és minden napot igyekszünk derűvel megélni, de mi már nem a kabaréra, hanem egy nyugodt, csendes nyugdíjas életre szeretnénk berendezkedni – mondta Zsuzsa asszony.

 

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.