Romokban hever Cserháti Zsuzsa sírja, miközben még mindig sokan és sokat keresnek az emlékén

Horváth Charlie szokta helyrerakni a legendás énekesnő elrohadt fejfáját.

2019. április 23., 12:27

Szerző:

Horváth Charlie állítja, ő az egyetlen, aki ápolja Cserháti Zsuzsa elhanyagolt nyughelyét, amíg mások busás hasznot húznak az énekesnő dalaiból.

Charlie egy Orfeumban tartott, Cserháti életéről szóló vacsoraszínházi előadással kapcsolatban szólalt meg a Borsnak, és beszélt nyers őszinteséggel az énekesnő örökségéről.

„Romokban hever a sírja. Szégyen és gyalázat. Gondolkodjanak el az őt előadó énekesek, színészek, és menjenek ki a sírjához azok az embe­rek, akik most már több mint tíz éve Cserháti Zsuzsából pénzt keresnek" – mondta az énekes, hozzátéve: „három méterre az én Katikámtól nyugszik, és senki nem gondozza a sírját, csak én.

Fotó: Youtube

Elrohadt és kidőlt a fejfája, amit mindig én szúrok vissza a helyére, és én vágom le a bokrokat is körülötte.

Mennek az emlékkoncertek 2002 óta, jönnek a bevételek, de hogy romokban a nyughelye, azon senki nem gondolkodik" – összegzett a mélyen csalódott zenész.

A japánkertnek és a japán stílusban épült kertnek az a célja, hogy egyszerre gyönyörködtessen és elgondolkodtasson, békés, nyugalmat árasztó helye legyen az elmélyülésnek, meditációnak. Ugyanakkor a japánkertben fellelhetjük az érdekes formájú köveket, ritka növényfajokat is.