Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Reviczky Gábornak legfeljebb 10 éve van hátra

2019. augusztus 26. 09:23 - szerző: 168 Óra

Ezt jósolták neki egy pálmalevélből, ő meg elhiszi.

Reviczky Gábor hiszi, hogy az élete előre el van rendezve, így a sorsra bízza jövőjét, amelyről egy jós számolt be neki: "Én találtam egy olyan férfit, aki pálmalevélből olvasta ki a életutamat. Ez egy azonosítással kezdődik: a jós elmondta a gyerekeim nevét és korát, a születési időnket" – árulta el a színész a Színes Ásznak.

Reviczky úgy hiszi, hogyha a jós ennyire pontosan elvégezte az azonosítást, akkor hiteles lehet, sőt már az egyik jóslat be is következett: "Előre elmondta, hogy nagy elismerésben fogok részesülni. Ez így is volt, mivel megszavaztak a Nemzet Művésznek" – nyilatkozta a Színes Ásznak.

Reviczky Gábor
Fotó: Youtube

 

A jóslat szerint Reviczky élete 79 éves korában fog véget érni. A pálmalevelekből nem csak a halála idejét, de még azt is megtudta, hogy legnagyobb félelme nem fog beteljesülni: "Arra is rákérdeztem, hogy rákban halok-e meg, tudniillik elég sokat dohányzom. Megnyugtató volt, amikor azt mondta, hogy nem."

(A Blkk nyomán)