Részeg orosz utas zaklatta a többieket a WizzAir Budapestre tartó járatán, de nagyon csúnya véget lett a randalírozásnak

2019. február 12., 18:17

Szerző:

Az Index olvasója számolt be arról, hogy kisebb galibát okozott egy részeg utas a Teneriféről Budapestre tartó hétfő esti WizzAir járaton.

Az Index azt írja, az oroszul beszélő megtermett kopasz férfi már a felszálláskor sem volt józan, és egy zacskónyi alkoholos itallal érkezett a fedélzetre, az úton pedig nem tagadták meg tőle a kiszolgálást. Tehát rendesen töltött még magába, hiába szolt több utas is a személyzetnek, hogy nem kellene tovább itatni.

A férfi a többiekt folyamatosan lökdöste, piszkálta, a kezével megállította a mellette elhaladókat, teljesen kezelhetetlen volt. A légiutas-kísérővel is hasonlóan viselkedett.

Landolás után a gépből kilépve a férfi arccal előre elesett a lépcsőn. Erről az Index képet is közölt. – Alaposan megüthette magát, mert folyamatosan kiabált, de annyira részeg volt, hogy meg sem tudott mozdulni. Mindenki tehetetlenül nézte, egy biztonsági ember volt a közelben, aki hiába nyomkodta a walkie-talkie-ját, nem kapott választ. Az utasok jobb híján átlépkedtek rajta, senki sem vállalkozott arra, hogy megmozdítsák a hatalmas testet – mesélte az a portálnak az utas, aki le is fotózta az esetet.

Az Index megkérdezte a Budapest Airportot az incidensről, de Hardy Mihály kommunikációs vezető szerint semmiről nem tudnak.