Puzsér Róbert most éppen Korda Györgyöt akarta megalázni, de az énekes öt szóval elintézte

2019. július 9., 12:30

Szerző:

Pu­zsér Ró­bert egy hosszú Facebook-bejegyzésben fej­te­gette, hogy sze­rinte Korda György miért nem ér­de­melte meg a Bu­da­pest dísz­pol­gára címet. Az írás­ban több­ször is lenézően írt a 80 éves tánc­dal­éne­kesről, aki vi­szont nem fogta vissza magát – írja a Ripost.

Puzsér Róbert az énekest karaokehercegnek hívta, majd kitért arra is, hogy vajon mivel szolgálta Korda Budapest jó hírnevét, „Korda György gyémánttorkát elismerve ugyanakkor jogos a kérdés: tevékenységével vajon szolgálta a magyar kultúra ügyét? Szolgálta esetleg Budapest jó hírnevét azzal, hogy olasz slágereket adaptált viszonylag jó minőségben magyarra, miközben minden érvényt, drámát és mélységet nélkülözött az előadásuk során? Korda György nem szerzett zenét, nem írt dalszöveget, s még csak hangszeren sem játszott – díszpolgári címe minimum csattanós pofon a hazai könnyűzene elmúlt hatvanéves mezőnyének" – írta a Facebookon:

A lap felkereste a táncdalénekest, aki a történtekre nem kívánt hosszasan reagálni. Csak ennyit mondott:

– A kritikát mindig figyelembe veszem, ha egy kritikus írja, de Puzsér Róbert számomra egy nulla.

 Korda Györggyel nemrég interjút készítettünk, amelyet ide kattintva olvashatnak el.

Tegnap 14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.