A gazdagság nem boldogít – vigasztalja a magyarokat tiszta szívből a luxusfeleség

2020. február 8. 14:30 - szerző: 168 Óra

„Lehetsz a Balaton partján egy pókhálós kis házban vagy a Karib-tenger legszebb szigetén egy luxusvillában, kizárólag akkor leszel boldog, ha olyan emberek vesznek körül, akiket szeretsz. Ha viszont nincs rendben a lelked, akkor teljesen mindegy, hogy hol vagy a világban, semmi sem tesz majd elégedet­té" – mondta a Borsnak Polgár Tünde, Polgár Árpád műkereskedő neje, a Feleségek luxuskivitelben című műsor egykori szereplője.

És így folytatta: 

„Nin­csenek il­lúzióim, pontosan tudom, hogy ha a saját boldogságomról beszélek, akkor sokak szemében bankjegyek jelennek meg, mert azt gondolják, hogy a gazdagság automatikus boldogsággal jár.

Fotó: Youtube

Nos, ez nagyon nem igaz.

Számos olyan gazdag vállalkozót ismerek, akiknek az egész életük a hajtásról szól, akkor is az üzletre gondolnak, amikor a pici gyerekük topogva teszi meg az első lépéseit, nem utaznak sehova, nehogy már le­maradjanak valami fontos­­ról, ami a munkájukat illeti, vagyis az életből szinte egyetlen per­cet sem képesek örömre pazarolni. Ez nem boldogság, nagyon nem az" – szögezte le Polgár Tünde.